055 - 762 08 88
info@sommerconsultancy.nl

maandag t/m vrijdag
van 09.00 - 17.30

Jaarlijks stellen de zorgverzekeraars hun eisen bij. Dit pakket aan eisen vormt de voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een contract met de betreffende verzekeraar.

Uw contract met de verzekeraars

Wij bieden u advies en ondersteuning om uw bedrijfsvoering zo aan te passen dat u aan deze eisen blijft voldoen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van uw praktijk, verruiming van uw openingstijden en online tools voor het maken van afspraken en aanvragen van herhaalmedicatie.

Zorgverleners samen onder één dak

Steeds meer zorgverleners gaan samen in een gezondheidscentrum. Een goed initiatief dat ook zeker door de zorgverzekeraars wordt gestimuleerd. Maar waar te beginnen? Gaan we nieuw bouwen, of kiezen we een bestaand pand. En als we dan voor een bestaand pand gaan, kunnen we dit dan zo aanpassen dat deze aan de juiste eisen voldoet?

Wij begeleiden u in dit traject, brengen u in contact met de juiste partijen en voeren waar nodig onderhandelingen. Van idee tot eindresultaat!
René van Sommer Consultancy biedt een zeer prettige rustige ondersteuning bij de boekhoudkundige activiteiten binnen mijn praktijk als psychotherapeut.
Zaken als declareren en contracteren met ziektekostenmaatschappijen lopen hierdoor vloeiend. Dit betekent dat ik mij op de inhoudelijke kanten van mijn werk kan concentreren hetgeen veel rust geeft. Het stimuleert mij om ook waar zich in de praktijkvoering (t.a.v. praktische problemen) obstakels voordoen, deze met zijn hulp op te lossen.
 
Manja van Montfoort-Wassenaar,
klin. psycholoog/psychotherapeut