SOMMER CONSULTANCY
uw automatisering en
telefonie in vertrouwde handen


055 - 762 08 88
info@sommerconsultancy.nl

maandag t/m vrijdag
van 09.00 - 17.30

Eén druk op de knop en de printer komt tot leven. Eén druk op de knop en u maakt een keuze binnen de opties van uw telefooncentrale. Zo wilt u het graag: uw kantoorautomatisering moet gewoon werken.


Automatisering verbindt ons met elkaar. Sommer Consultancy brengt de juiste partijen bij elkaar om ook die verbinding in uw werkomgeving tot stand te brengen. Voor elke situatie een oplossing op maat. Na de implementatie zijn we voor u graag het centrale aanspreekpunt bij storingen, waardoor u niet meer op zoek hoeft naar het juiste nummer van het betreffende bedrijf.

Promedico

In de regio Apeldoorn en omstreken zijn inmiddels alle huisartspraktijken overgestapt op Promedico. Dit uitgebreide systeem voldoet niet alleen als Huisarts Informatie Systeem (HIS), maar voorziet tevens in een eigen facturatie en boekhoudmodule (Twinfield). Wij hebben uitgebreide kennis van en ervaring met deze systemen waardoor we u op alle punten uitgebreide ondersteuning kunnen bieden.


 
Hele prettige samenwerking en tegen beperkte kosten word je als huisarts een heleboel financiële en administratieve sores uit handen genomen zodat je veel meer tijd overhoudt voor je corebusiness, de patiëntenzorg. Scheelt een boel stress en tijd. Daarnaast beschikt René over een zeer uitgebreide Promedico kennis.
 
Petra van Es, huisarts